Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:Szakmai előmenetel:

Az Interaktív ügynökségi csoport megalakulásától, 2005-től az Arcus Interactive Group kommunikációs menedzsere, az Interaktív Marketing (IMA) blog társszerzője. 2004-től dolgozik az Arcus Group egyik alapítójánál, a Mirai Interactive-nál, ahol a külső és belső kommunikáció mellett szövegírással is foglalkozott. Korábban kommunikációs, építészeti, és egyéb lapokban publikált (Kreatív Magazin, Octogon Architecture & Design, PR Herald, stb.), a ABN AMRO - Magyar Élet és Nyugdíjbiztosító Rt., illetve a Citibank [call center]?ében dolgozott, a CEU (Közép-Európai Egyetem) program asszisztense volt, emellett wiw-es projektekben is közreműködött. Kommunikáció diplomát a Szegedi Tudományegyetem Budapest Média Intézetében, 2003-ban szerzett.

2009-14. között szabadúszó kommunikációs tanácsadó, majd 5 évig a Számlázz.hu marketingese, főként tartalommarketinggel foglalkozik. Service design képesítése megszerzése (meetagency.hu), 2019 vége óta tartalomdesignerként dolgozik, azaz ügyfeleivel design-módszerek segítségével tervez tartalomstratégiát (www.contentdesign.hu), emellett a SzámlázzhuPARK projektmenedzsere. 


 

HirdetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta