Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Netrisk.hu-nál folytatja pályafutását mint értékesítési- és marketingigazgatóSzakmai előmenetel:

Sziebig Péter közgazdászként végzett vezetés szervezés szakirányon, 2000-től az internetes alkalmazások fejlesztésével foglalkozó eVolution Media ügyvezetője és tulajdonosa volt egyben. Később az [e-kereskedelem]?mel foglalkozó Viala Kft.-hez igazolt, ahol először a netPincer.hu-nál dolgozott, 2007-től pedig a Klikkmánia [online ügynökség]? ügyvezetője. Közben könyvet írt, „Eljárás interaktív hirdetés kiszolgálására” címmel kitalált és bejegyzett egy szabadalmat, külföldi terjeszkedést vezényelt és felépített egy ügynökséget. A szakember büszke rá, hogy egy robbanás előtt álló piacon, egy hiperváltozékony környezetben kell megülnie nap, mint nap egy dinamikusan növekvő szervezetet.  

Jelenleg a Netrisk.hu értékesítési- és marketingigazgatója.

Forrás

2008.digitalfestival.hu/eloadok

 Egyéb tudnivalók:

A 2009. október 13-14-én megrendezésre kerülő Internet Hungary 2009 program előadója. Előadásának címe: Árak, árak, árak - PPC körkép a régió keresőhirdetési piacáról.
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta