Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft. 1998-óta működik és foglalkozik piackutatásokkal. A vállalat magyar magántulajdonban van, nem tagja nemzetközi hálózatnak. 2008-ban nettó 400 millió forintos árbevétellel és közel 40 állandó alkalmazottal rendelkezett, mely alapján Magyarország 10 legnagyobb piackutató cége között tartják számon. A cég teljes körű szolgáltatást nyújt a területen: a kutatások megtervezésén, az adatfelvétel kivitelezésén, adatok elemzésén, prezentációján túl az eredmények hasznosításához kapcsolódó stratégiai tanácsadást és tréninget is vállal. Módszertanok teljes tárházával rendelkezik, összes kvantitatív, kvalitatív módszert alkalmazza és próbavásárlásokat is végez folyamatosan. A cég saját 30 állásos call-centerrel és Budapesten detektívtükrös stúdióval rendelkezik.
 

 

A Szinapszis számos nemzetközi kapcsolattal rendelkezik, így külföldi piackutatók és egyéb ügynökségek számára folyamatosan végez magyarországi adatfelvételt illetve adatelemzést. Mindezek mellet a Szinapszis, mint vezető ügynökség több nemzetközi projektet is koordinál, azaz Kelet-Közép Európában számos országban a saját módszertanával végez kutatásokat.



Tevékenység:

A Szinapszis kiemelt kutatási területe az egészségügy és gyógyszeripar, ezen területen piacvezető Magyarországon. Emellett bank-és pénzügyi, kereskedelmi, informatikai területeken is számos kiemelt ügyfele van az egyéb területekről jövő ad-hoc kutatásokon felül.



Egyéb adatok:

Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft.

1146 Budapest, Izsó u. 7.

Tel.: (1) 422-0881;

Fax: (1) 343-5473

 

4026 Debrecen, Csemete u. 20.

Tel.: (52) 533-469;

Fax: (52)531-309

 

www.szinapszis.hu

 

 








Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta