Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A termékkatalógus egy igényesen kivitelezett hosszabb terjedelmű tájékoztató eszköz. A termékkatalógusban bemutatásra kerülnek a cég termékei, vagy nagyobb cégnél az új termékek, az új kollekció, egyes esetekben kisebb ötletekkel, tippekkel fűszerezve. A termékeket képekkel és rövid leírásukkal mutatják be a katalógusokban, valamint az ár is feltüntetésre kerül.

Több katalógusban lehetőség nyílik a termékek azonnali megrendelésére postai úton. Minden katalóguson fel kell tüntetni az [arculati elemek]?et, valamint az elérhetőségeket, így ha felkeltette valamely termék a fogyasztó érdeklődését és nincs lehetőség postai úton megrendelni azt, akkor meglátogathatja az üzletet, vagy interneten a vállalat weboldalát, ahol már biztosan megrendelheti a kiválasztott terméket.

Magyarország egyik legnagyobb bútorüzlete, amely egyszerűen összeszerelhető bútorok eladására specializálódott, a svéd kézben lévő [IKEA]? is évente eljuttatja aktuális katalógusát szinte minden háztartásba az ország egész területén. Az IKEA reklámbüdzséjének jelentős részét fekteti katalógusaiba, amely így a svéd bútoráruház legfontosabb [kommunikációs eszköz]?e.

 

 

 

IKEA online katalógus - www.ikea.com/ms/hu_HU/virtual_catalogue/online_catalogues.html

 

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta