Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Vadon János televíziós és rádiós műsorvezető Budapesten született 1970. május 17-én. Vadon János


Felesége Vadonné Kelen Mónika. Egy lányuk van, Vadon Virág Hajnalka.

  • Magassága: 163 cm.
  • Szeme színe: barna:
  • Csillagjegye: bika


Szakmai előmenetel:

Három abszurd humort szerető ismerősével megalkották a Télapó Színház nevű formációt. Ez a diák társulat eleinte a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakközépiskolában - ahol Vadon János is végezte a tanulmányait – mutatták be előadásaikat. Később szórakozóhelyeken és Télapó Akciócsoport néven kisebb színházakban igyekeztek nézőközönségük táborát gyarapítani. Eleinte a Crazy Cafe színháztermében, majd a Pince Színház, a mai Piccolo és a Kolibri Pince termében tartottak fellépéseket.


A társulati munkán kívül dalszövegeket írt a Kalapács együttesnek. Ő írta az Ösztön (2002) és a Totem (2003) lemez egyes dalszövegeit.


Televízióban először az HBO Mennyi? 30! című műsorában tűnt fel, ahol több Télapó Akciócsoport-os jelenetet is előadott. A műsor szerkesztője és szereplője is egyben.


Dolgozott Sebestyén Balázs mellett a Z+ zenetévénél, ahol a Zúzda című metálzenei műsor műsorvezetője volt. Később a Radio Deejay műsorvezetője, majd 2008-ban újra Sebestyén Balázzsal a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshowt vezette az RTL Klubnál.. 2009-ben pedig a Kalandra fal! című vetélkedőt.


Az RTL Klub Széf és Kész átverés című műsorainak szerkesztője.


Főbb tevékenysége azonban, hogy a Danubius rádió után, most Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc mellett a Class Fm reggeli műsorának a Morning Show-nak a műsorvezetője.
 Egyéb tudnivalók:

Hobbija a várak, kirándulás, falmászás.


A szócikkhez társított címkék:
class fm , műsorvezető , rtl klub , Sebestyén Balázs , szerkesztőPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta