Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Gyermekkorát Londonban töltötte. Miután hazatért, a Toldy Ferenc Gimnáziumban érettségizett, majd első osztályú üzleti és marketing kommunikációs diplomát szerzett az IBS/Oxford Brookes University hallgatójaként.

 


Ügyvezető, emellett gasztro-blogger és étteremszakértő. Azelőtt angolul, 2008-tól pedig magyarul írt Foodpolice blogját a legfrissebb étteremajánlásokat keresve látogatják.

 

 Szakmai előmenetel:

IBS hallgatóként csapata kétszer elnyerte egymás után a világ reklámszövetség (IAA) nemzetközi [InterAd]? díját. Ennek köszönhetően hamar (harmadévesként) elhelyezkedett a Young & Rubicam-nál és azóta is ennél a cégnél dolgozik. Az évek során bejárta a ranglétra minden fokát. Napjainkban a Y&R ügyvezető igazgatója.
2008 elején megválasztották a MAKSZ (Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége) ATL szekciójának elnökévé és a MAKSZ alelnökévé.
 Kapcsolódó információ:

Foodpolice blog: http://foodpolice.blogspot.com

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta