Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

MAGYARORSZÁGI KOMMUNIKÁCIÓS ÜGYNÖKSÉGEK SZÖVETSÉGE

 

 

Célkitűzés és hitvallás

 

"A MAKSZ abban hisz, hogy a mai kiélezett versenyhelyzetben csak a legmagasabb színvonalú kommunikáció segíti ügyfeleink üzleti céljainak elérését. A MAKSZ az egyetlen szakmai szervezet, amely ennek szelleméban felvállalta, hogy minden tőle telhető tudással, eszközzel és lépéssel segíti tagjait abban, hogy a lehető legmagasabb színvonalú munkát végezhessék."

 

A Magyarországon működő több száz reklám és marketingkommunikációs ügynökség közül jelenleg csupán 47 tagja van a MAKSZ-nak, ám ezen ügynökségek kezelik az országban található kommunikációs kampányok mintegy 70%-át. Található közöttük nagy, kicsi, hazai és multinacionális; kreatív, média, online és különböző BTL területekre specializálódott ügynökség is, azonban valamennyien az ország vezető és egyben meghatározó ügynökségei közé tartoznak.



Egyéb adatok:

Az Elnökség a Szövetség ügyintéző és képviseleti szerve. Az Elnökség irányítja és felügyeli a Szövetség gazdálkodását, továbbá elkészíti és előterjeszti a Szövetség költségvetését. Az Elnökséget a Közgyűlés a tagok által jelölt természetes személyek közül két évre választja. Az Alapszabály értelmében az Elnökségbe 4 tagot a reklámügynökségi tagozat, míg a többi tagozat 5 tag esetén 1 főt, 10 tag esetén 2 főt jelölhet. A Közgyűlés az általa választott elnökségi tagok közül egy Elnököt és 2 alelnököt választ. Az Elnökség munkáját tanácsnokok segítik. A tanácsnokoknak az elnökségi üléseken tanácskozási, javaslattételi joguk van, de szavazati joggal nem rendelkeznek.
A 2010. május 12-i tisztújító Közgyűlés döntése értelmében az elnökség összetétele az alábbiak szerint alakult:

 

- Aczél László, elnök

- Blaskó Nikolett, elnökségi tag, az ATL szekció elnöke

- Simon András, elnökségi tag

- Záprel Zsolt, elnökségi tag

- Mező László, elnökségi tag, a Médiaszekció elnöke

- Mondok Árpád, elnökségi tag

- Németh Béla, elnökségi tag

- Rókusfalvy Gábor, elnökségi tag, a BTL szekció elnöke

- Tordai Bálint, elnökségi tag

- Radácsi Pál, elnökségi tag

- Kerti Attila, elnökségi tag, az Online szekció elnöke

- Barnóth Zoltán, elnökségi tag

 

 

A Szövetség napi feladatainak ellátását a Titkárság végzi. A Titkárság ügyrendjét, létszámát, költségkereteit az Elnökség hagyja jóvá. Feladata a tagság rendszeres informálása, az Elnökség és a Bizottságok munkájának koordinálása, az írásos anyagok elkészítése és a tagsághoz való eljuttatása.

 

Jelenleg a titkárság két fővel dolgozik, az alábbiak szerint:

 

- Móra Eszter, projektvezető

- Bende Borbála, projektvezető

 

 

A MAKSZ weboldala








Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta