Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 Az Agency Trading Dest (ATD) olyan, ügynökségoldali, tartalom alapú hirdetés-targetáló szolgáltatás, mely teljesítmény alapján osztályozza a médiaügynökségek által futtatott kampányhirdetéseket. Alapötlete abból indult ki, hogy különböző célcsoportoknak különböző típusú üzenetet kell küldenünk. A valós idejű licitálásos módszerrel (real time bidding (RTB)az ügynökségek - DSP-n keresztül - eladhatnak, illetve vásárolhatnak inventorykat, attól függően, hogy az adott tartalomkategóriában mennyire sikeres a hirdetésük. Az ATD a hirdető teljes, illetve az ügynökség összes kampányát képes követni, és ezekből integrált adatokat közvetíteni.

 

Az ATD nagyszámú felhasználót tud elérni, és ezen belül feltérképezi, hogy milyen típusú közönség számára releváns a hirdetésünk, korábbi kampányokban adott célcsoportoknál mi működött, és mi nem. A hirdetés adás-vétel segítségével az ügynökségek olcsóbban juthatnak invetoryhoz, miközben folyamatosan szűrhetik a legsikeresebb megjelenéseket, és így a hirdetéseiket célzottan juttathatják el a célcsoportjukhoz.

Ennek segítségével az ügynökségek is jobban megérthetik, mi hozott sikert a kampányukban, jobban kézben tudják tartani a költségeiket.

 

 

ATD szolgáltatást egyik elsőként 2008-ban a ContextWeb New York-i központú média szolgáltatást nyújtó vállalat vezetett be a kínálatába.

 

További ügynökségi kereskedőrendszerek: Accuen, Xaxis, MIG, Vivaki, Run>, Cadreon, Digilant, Accordant Media, Impaqt, VarickMedia Management,

 

Kapcsolódó hivatkozások:

ContextWeb website: http://www.contextweb.com/

Adexchanger website: http://www.adexchanger.com/one-question/do-you-think-an-agency-trading-desk-can-be-successful/

 

 

 


A szócikkhez társított címkék:
agency trading desk , ATD , ContextWeb , médiavásárlásPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta