Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

Az Alibaba.com világvezető cég a cégközi (B2B) e-kereskedelem területén, és egyúttal az Alibaba Csoport vezető vállalata.Tevékenység:

Az 1999-ben alapított Alibaba.com vásárlók és beszállítók milliói számára segíti elő az üzletkötést online, három piacra koncentrálva: a www.alibaba.com az import- és exportőröknek szól, a kínai Alibaba.com hivatalos honlapja Kína belső piacához jelent hozzáférést , és - egy társult vállalkozáson keresztül - a japán piacon a Japánból és a Japánba történő kereskedelmet könnyíti meg a www.alibaba.co.jp oldal.

 

E piacokon együttesen több, mint 42 millió regisztrált felhasználójuk van, több, mint 240 országból és régióból. Az Alibaba.com ezen kívül még a vállalatvezetést segítő szofvereket is kínál “Alisoft” márkanéven, elsősorban kínai kisvállalkozásokra koncentrálva.

 

A kínai Hangzhouban alapított Alibaba.com több mint 50 városban működtet irodát egész Kínában, Japánban, Koreában, Európában és az Egyesült Államokban.

 

A cég nyereséges (2010-ben 400 millió jüan felett volt az utolsó negyedéves - karácsonyi eladásokból megugrott - nettó profitja), vezetői - a vezérigazgató és az ügyvezető - azonban 2011 februárjában lemondani kényszerültek, miután egy belső vizsgálat kiderítette, hogy a sales részlegből néhány ember közreműködésével 2.300 eladó követett el csalást az oldalon.Egyéb adatok:

További információk megtalálhatóak a hivatalos honlapjukon: Alibaba.com


A szócikkhez társított címkék:
B2B , e-commerce , e-kereskedelem , piactérPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta