Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Bruckner ZoltánBruckner ZoltánSzakmai előmenetel:

2000 óta foglalkozik kockázati tőke befektetésekkel, mint a 3TS Capital Partners country menedzsere.

 

2003 óta a Primus Capital kockázati tőke befektetési alapok egyik alapítója.

 

A Primus alapok kizárólag induló és korai szakaszú, elsősorban technológiai vállakozásokba fektetnek be, cégenként 10-100 millió forint közötti összeget. A Primus alapok jelenleg hat befektetéssel rendelkeznek, köztük az Arcus Interactive Csoporttal (az Arcus-on keresztül a Mirai, red-stars, domdo-Doem és Arcanian ügynökségekkel az online média, marketing és keresőmarketing területén) és a portáltechnológiát fejlesztő és értékesítő Sense-Net Kft-vel valamint a budapesti idegennyelvű program magazinnal, a Funzine Média Kft-vel. A Primus további befektetései az elektronika és a biotechnológia területén történtek.

 

1996-2000 között az ING Barings amszterdami központjában, azt megelőzően az AT Kearney menedzsment tanácsadó cég washingtoni irodájában dolgozott. Egyetemi tanulmányait az Egyesült Államokban a New York-i Bard College-ban, a bostoni Low Seraphine College-ban és a washingtoni Johns Hopkins Egyetemen (SAIS) végezte.

 

Forrás: Web 2.2 Symposium (2007) 

 

 Kapcsolódó információ:

Primus Capital Partners
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta