Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A content integration vagy más néven tartalomba integrált reklám egy adott médium (print, weboldal stb.) tartalmában, szövegében beágyazottan megjelenő reklámhirdetés. E módszer által a hirdető kommunikációjával kevésbé tűnik agresszívnak a felhasználó számára, mint egy megszakító reklámmal vagy zavaró ("villogó") hirdetésekkel, így hatékonyabban tudja üzenetét eljuttatni célcsoportjához. A marketingkommunikáció e fajtáját advertorialként is emlegetik az advertisement (reklám) és az editorial (szerkesztőségi cikk) szavak összeolvasztásával, ami leginkább a sajtóközlemények fizetett megjelenítésének eszköze.

A 2010-es években elterjedt natív reklámozás vagy natív hirdetések kifejezetések is ugyanezt a marketingkommunikációs taktikát írják le, azaz a tartalommarketing vásárolt médiás (forgalomterelő) módját.


A szócikkhez társított címkék:
advertorial , content marketing , natív hirdetés , natív reklám , tartalommarketing

Tartalommarketing ügynökséget keres? (x)

Neo Interactive

 

A Neo Interactive legelsőként kezdett el digitális content marketinggel foglalkozni a magyarországi ügynökségek közül már a kétezres évek elején. Több tucat natív hirdetéssel futó kampány, saját médiában vagy közösségi médiában megvalósult tartalommarketing fűződik a neo nevéhez többek között a következő márkáknak: Coca-Cola, Kinley Ízlés Blogja, Dr.Oetker (Sütnijó), Auchan (Hiperárak), Lidl, Sanofi (Született Anyukák Klubja), MOL Nyrt. (Molcsapat.hu) stb.

Keressen minket esettanulmányokért!
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta