Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

A MOL Group kommunikációs igazgatója.Szakmai előmenetel:

Dominic Köfner 2013. május 1-jétől Somlyai Dórát váltotta a MOL Nyrt. kommunikációs igazgatói székében. Az osztrák-német szakember a MOL-csoport stratégiai kommunikációjáért, külső és belső kommunikációjáért, CSR tevékenységéért és vállalati arculatáért, illetve a tagvállalatok vállalati kommunikációs tevékenységéért felelős.

 

Korábban befektetői és kommunikációs igazgatóként dolgozott a MAGNAT Real Estete AG-nél, hét évig pedig nemzetközi kommunikációs tanácsadóként a Brunswick Group-nál. 2010-től két évig a Hypo Alpe Adria Group kommunikációs vezetőjeként és szóvivőjeként a 10 országot érintő kommunikációs folyamatváltozást irányította.

 

Tanulmányait a wales-i Swansea Egyetemen végezte, a J. W. Goethe Egyetemen politikai gazdaságtanból diplomázott. Befektetői kapcsolatok szakértői képesítésést a Frankfurt School of Finance and Management-en szerzett.

 


A szócikkhez társított címkék:
Dominic Köfner , kommunikációs igazgató , MOL , Somlyai DóraPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta