Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


EACA-Európai Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége

Ez a szervezet összefonja a reklám-, a média-, és a promóciós ügynökségeket Európa-szerte és fontos kapcsolati rendszerükként szolgál.

Főbb feladata, hogy tisztességes, hatékony reklámok jöjjenek létre, magas szakmai színvonalon. Szoros együttműködést teremt az ügynökségek között, elősegíti ezek optimális külső-és belső környezetét. Az érdekek mentén egységet szervez és összehangolja a különféle piaci szereplőket.

EACA logoAz EACA díjairól is világszerte híres. Az Európai Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2008-ban osztotta ki először a társadalmi (marketing-) kommunikáció területére fókuszáló EACA CARE díjat (EACA CARE Awards for Social Marketing Campaigns), amelynek célja, hogy megjutalmazza azon vállalati, civil, non-profit és kormányzati kampányokat, amelyek a társadalmi felelősségvállalás (CSR) jegyében - európai viszonylatban is - kiemelkedőnek és példamutatónak tekinthetők.

 

Hazai megfelelője a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége, melynek hivatalos honlapja megtalálható itt.


Elérhetőség:


EACA Secretariat:

152 Blvd. Brand Whitlock
B-1200 Bruxelles
Telefon: (32-2) 740 07 10
Weboldal: European Association of Communications Agencies
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta