Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE) szervezésében évről évre megrendezésre kerülő Felsőoktatási Média Konferencia a felsőoktatási lapok, portálok, televíziók és rádiók országos találkozója.

A 2011-ben tízedik születésnapját ünneplő konferencia házigazdája a SZIE, a szervezők több mint száz érdeklődőt, sajtómunkást várnak az eseményre az ország felsőoktatási intézményeiben működő hallgatói lapok és periodikák képviseletében.

2011-ben a konferencia a magyar soros elnökség helyszínén, és az ahhoz igazodó programokkal várja a látogatóit.
A szakmai napot követően az uniós soros elnökség alkalmából a Grassalkovich Kastélyba, vagy az EU soros elnökség sajtóközpontjába, a Művészetek Házába látogathatnak el az ifjú újságírók.
 

 

A MESE által minden évben meghirdetett Év Írása, az Év Fotója, a Pro Sperare, a Pál Imre-emlékdíj, a Hallgatói Sajtóért Díj és az Év Campus Honlapja díjátadóit szintén a konferencia első napján osztják ki.
 

A Felsőoktatási Média Konferencia szakmai partnere a Sajtófesztivál 2011, a Magyar Reklámszövetség, a Magyar Lapkiadók Egyesülete, és a Magyar Marketing Szövetség.


A szócikkhez társított címkék:
díj , felsőoktatás , rendezvényPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta