Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Kampány: Snake
Ügyfél:
Greenpeace
Szolgáltatás:
Természetvédelem
Kampány készítője:
McCANN ERICKSON Madrid, Spanyolország
Díj:
Cannes-i Reklámfesztivál, Cyber Lions, Ezüst helyezés, 2009 (Vírusmarketing)

 

 

A világ egyik legnagyobb kígyója szerepel a Greenpeace figyelemfelhívó kampányában, amely szerint ameddig igazságtalanság van a földön a természet ellen, addig a Greenpeace jelen lesz, és óvják környezetünket.

 

A megoldás során egy óriás kígyó fényképét (24 láb hosszú a valóságban), elhelyezték egy 27,779 pixel nagyságú dobozban a kampány weboldalán. A doboz egy görgetősávval rendelkezik, amit ha elkezdünk lefelé görgetni, akkor végigmehetünk a kígyó egész hosszán. Legalábbis ezt gondolnánk... A kígyó véget ér 9 és fél lábnál, mivel cipőt készítettek belőle. Az ilyen, és ehhez hasonló igazságtalanságok elleni fellépést szorgalmazza a kampány.

 

Az oldal fejlécében egy beépített funkció segítségével elküldhettük ismerősöknek, barátoknak a képet, ezzel is szimpatizánsokat, támogatókat gyűjtve a környezetvédelem mellé.

 


Weboldal:
http://www.interachtung.com/snake/pieza_ficticio/index.html
 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta