Bezár [x]
MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Halász Katalin

Coca-Cola Adriatic and Alpine Business Unit brand director, a Coca-Cola Company hazai leányvállalatánál, a Coca-Cola Magyarországnál.Halász KatalinSzakmai előmenetel:

Katalin az egyik legnagyobb hazai édesipari cégnél, a United Biscuits Győri Keksznél kezdte pályafutását, ahol különböző hazai és nemzetközi márkák sikeréhez járult hozzá. 2000-ben a Fanta és Sprite márkamenedzsereként csatlakozott a Coca-Colahoz, később a szénsavas üdítőitalok kategóriájának márkamenedzsere lett, majd 2004-ben a Coca-Cola regionális marketing menedzsereként folytatta pályáját. Munkájával nemcsak Magyarország legnagyobb üdítőital márkájának jövőjét alakí­totta ki, hanem számos lokális márkastratégia fejlesztése is a nevéhez fűződött.

 

2009 nyarától - a Coca-Cola regionális központjának áthelyezésével és az ezzel kapcsolatos strukturális átszervezés révén - a pozíciója "Coca-Cola Adriatic and Alpine Business Unit brand director"-ra változott.
 

 

Hirdetés
MPL-PostaPont-nyeremenyjatek


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta