Bezár [x]
Már 2522 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: HelloBlackFriday
Verzió: 6  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2020-11-23 12:13:09
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A HelloBlackFriday akciós vásárlási életmódportál és időszakos akcióaggregátor oldal az Internetes Vásárlás Napját is jegyző Neo Interactive kezdeményezése, amely 2016-ban bontott zászlót. Induláskor a HelloBlackFriday.hu célja volt - még főként akcióaggregátorként - jól kereshetően, áttekinthetően megmutatni nem csak a hazai Black Friday akció kínálat legjavát, de az ősz végi kereskedelmi időszak legjobb akcióiból szemlézni, továbbá hasznos hírekkel, információkkal támogatni az online vásárlás iránt érdeklődőket. A folyamatos termékfejlesztés nyomán az oldal 2018-ra vásárlásról szóló online életmód magazinná vált.

Indulásának évében még november 18. és november 30. között - önfeltöltős módon, de szerkesztőségi moderációval - tették elérhetővé a kereskedők Black Friday akcióikat a HelloBlackFriday.hu-n, az ,hogy nem csupán magán Black Friday napján publikáltak akciókat, reakció volt arra a trendre, hogy az üzletek közül egyre többen előrefelé mozdultak az eredeti, november negyedik péntekére eső időpontról. A 2017. évtől a monitorozott időszakot még szélesebbre nyitották a BlackFriday.hu szerkesztői, és már szeptembertől aktív a weboldal, hiszen black friday néven már nyár végétől akcióznak kereskedők, és a black friday kifejezés egyre inkább a nagy leértékelés szinonímájává vált (a kereskedői oldalról tekintve önfeltöltős, fogyasztói oldalról nézve pedig akció aggregátori szolgáltatást azonban továbbra is "csak" a Black Friday-t megelőző tíz napban kínálta az oldal). Ennek mentén 2018-ban a HelloBlackFriday szolgáltatása és formátuma kibővült egész évben megjelenő akciókkal és magazinos tartalmakkal (online) vásárlásról, áruházakról, termékekről.

Indulásának évében (2016.) még november 18. és november 30. között - önfeltöltős módon, de szerkesztőségi moderációval - tették elérhetővé a kereskedők Black Friday akcióikat a HelloBlackFriday.hu-n; az ,hogy nem csupán magán, Black Friday napján publikáltak akciókat, reakció volt arra a trendre, hogy az üzletek közül egyre többen előrefelé mozdultak az eredeti, november negyedik péntekére eső időpontról. A 2017. évtől a monitorozott időszakot még szélesebbre nyitották a HelloBlackFriday.hu szerkesztői, és már szeptembertől aktív a weboldal, hiszen black friday néven már nyár végétől akcióznak kereskedők, és a black friday kifejezés egyre inkább a nagy leértékelés szinonímájává vált (a kereskedői oldalról tekintve önfeltöltős, fogyasztói oldalról nézve pedig akció aggregátori szolgáltatást azonban továbbra is "csak" a Black Friday-t megelőző tíz napban kínálta az oldal). Ennek mentén 2018-ban a HelloBlackFriday szolgáltatása és formátuma kibővült egész évben megjelenő akciókkal és magazinos tartalmakkal (online) vásárlásról, áruházakról, termékekről. 2020. őszén megújult dizájnnal jelentkezett az oldal, amely a "mobile first" elve alapján immár a mobiltelefonos böngészésre helyezi a fő hangsúlyt igazodva a keresési tendenciákhoz.
Bár nagyobb részt online vásárlási akciókat és témákat mutat be a HelloBlackFriday, de mind az egész éves magazintartalomban, mind konkrétan Black Friday napján az összegyűjtött kedvezmények terén az e-kereskedők mellett a "hagyományos", fizikai boltok ajánlataira is nyitott, így a vásárlók még több akció közül böngészhetnek.
 
A HelloBlackFriday.hu-n Black Friday napján az ajánlatok jól kereshetőek: az akciókat a kereskedők kategóriákba sorolhatják és címkéket is kapcsolhatnak hozzájuk. Az akciókat a kiemelt kereskedelmi akciós napokon (ún. big day-eken, mint maga a Black Friday vagy a GyerekPéntek) maguk az e-kereskedők töltik fel, ez biztosítja, hogy aznap nagy mennyiségű friss ajánlat közül lehessen válogatni. A többi napokon az oldal szerkesztői válogatják ki és mutatják be az olvasóknak a legérdekesebb vagy legértékesebb akciókat, információkat.


A HelloBlackFriday.hu-n Black Friday napján az ajánlatok jól kereshetőek: az akciókat a kereskedők kategóriákba sorolhatják és címkéket is kapcsolhatnak hozzájuk. Az akciókat a kiemelt kereskedelmi akciós napokon (ún. big day-eken, mint maga a Black Friday vagy a [GyerekPéntek]) javarészt maguk az e-kereskedők töltik fel, ez biztosítja, hogy aznap nagy mennyiségű friss ajánlat közül lehessen válogatni. A többi napokon az oldal szerkesztői válogatják ki és mutatják be az olvasóknak a legérdekesebb vagy legértékesebb akciókat, információkat.


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta