Bezár [x]
Már 2517 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: HelloBlackFriday
Verzió: 5  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2018-04-27 16:34:23
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A HelloBlackFriday weboldal az Internetes Vásárlás Napját is jegyző Neo Interactive kezdeményezése, amely 2016-ban bontott zászlót. A HelloBlackFriday.hu célja jól kereshetően, áttekinthetően megmutatni nem csak a hazai Black Friday akció kínálat legjavát, de az őszi kereskedelmi időszak legjobb akcióiból szemlézni, továbbá hasznos hírekkel, információkkal támogatni az online vásárlás iránt érdeklődőket.


A HelloBlackFriday akciós vásárlási életmódportál és időszakos akcióaggregátor oldal az Internetes Vásárlás Napját is jegyző Neo Interactive kezdeményezése, amely 2016-ban bontott zászlót. Induláskor a HelloBlackFriday.hu célja volt - még főként akcióaggregátorként - jól kereshetően, áttekinthetően megmutatni nem csak a hazai Black Friday akció kínálat legjavát, de az ősz végi kereskedelmi időszak legjobb akcióiból szemlézni, továbbá hasznos hírekkel, információkkal támogatni az online vásárlás iránt érdeklődőket. A folyamatos termékfejlesztés nyomán az oldal 2018-ra vásárlásról szóló online életmód magazinná vált.Az első évben a szervezők még november 18. és november 30. között tették elérhetővé a kereskedők Black Friday akcióit a HelloBlackFriday.hu-n, reagálva arra a trendre, hogy az üzletek közül egyre többen előrefelé mozdultak az eredeti, november negyedik péntekére eső időpontról. A 2017. évtől a monitorozott időszakot még szélesebbre nyitották, és már szeptembertől aktív az oldal, hiszen black friday néven már nyár végétől akcióznak kereskedők, és a black friday kifejezés lassan a nagy leértékelés szinonímájává válik.

Indulásának évében még november 18. és november 30. között - önfeltöltős módon, de szerkesztőségi moderációval - tették elérhetővé a kereskedők Black Friday akcióikat a HelloBlackFriday.hu-n, az ,hogy nem csupán magán Black Friday napján publikáltak akciókat, reakció volt arra a trendre, hogy az üzletek közül egyre többen előrefelé mozdultak az eredeti, november negyedik péntekére eső időpontról. A 2017. évtől a monitorozott időszakot még szélesebbre nyitották a BlackFriday.hu szerkesztői, és már szeptembertől aktív a weboldal, hiszen black friday néven már nyár végétől akcióznak kereskedők, és a black friday kifejezés egyre inkább a nagy leértékelés szinonímájává vált (a kereskedői oldalról tekintve önfeltöltős, fogyasztói oldalról nézve pedig akció aggregátori szolgáltatást azonban továbbra is "csak" a Black Friday-t megelőző tíz napban kínálta az oldal). Ennek mentén 2018-ban a HelloBlackFriday szolgáltatása és formátuma kibővült egész évben megjelenő akciókkal és magazinos tartalmakkal (online) vásárlásról, áruházakról, termékekről.


Bár többségében online vásárlási akciókat és témákat mutat be a HelloBlackFriday, a konkrét Black Friday napján azonban az e-kereskedők mellett a "hagyományos", fizikai boltok ajánlataira is nyitott, így a vásárlók még több akció közül böngészhetnek.

Bár nagyobb részt online vásárlási akciókat és témákat mutat be a HelloBlackFriday, de mind az egész éves magazintartalomban, mind konkrétan Black Friday napján az összegyűjtött kedvezmények terén az e-kereskedők mellett a "hagyományos", fizikai boltok ajánlataira is nyitott, így a vásárlók még több akció közül böngészhetnek.

 
A HelloBlackFriday.hu-n az ajánlatok jól kereshetőek: az akciókat a kereskedők kategóriákba sorolhatják és címkéket is kapcsolhatnak hozzájuk. Az akciókat a kiemelt kereskedelmi akciós napokon (ún. big day-eken, mint maga a Black Friday) maguk az e-kereskedők töltik fel, ez biztosítja, hogy aznap nagy mennyiségű friss ajánlat közül lehessen válogatni. A többi napokon az oldal szerkesztői válogatják ki és mutatják be az olvasóknak a legérdekesebb vagy legértékesebb akciókat, információkat.


A HelloBlackFriday.hu-n Black Friday napján az ajánlatok jól kereshetőek: az akciókat a kereskedők kategóriákba sorolhatják és címkéket is kapcsolhatnak hozzájuk. Az akciókat a kiemelt kereskedelmi akciós napokon (ún. big day-eken, mint maga a Black Friday vagy a GyerekPéntek) maguk az e-kereskedők töltik fel, ez biztosítja, hogy aznap nagy mennyiségű friss ajánlat közül lehessen válogatni. A többi napokon az oldal szerkesztői válogatják ki és mutatják be az olvasóknak a legérdekesebb vagy legértékesebb akciókat, információkat.

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta