Bezár [x]
Már 2488 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:Kapcsolódó információk:

 

Internetes Vásárlás Napja 2016-ban: október 7.

 

Az Internetes Vásárlás Napja először 2011. novemberében került megrendezésre Magyarországon. Célja az internetes vásárlás népszerűsítése, előnyeinek bemutatása.

Ezen a napon a mozgalomhoz szabadon csatlakozó webáruházak, illetve bármilyen internetes értékesítést végző weboldalak speciális, csak erre a napra érvényes akcióval (kedvezmény, ingyenes házhozszállítás, exkluzív termék stb.) várják a vásárlókat.

 

A többszáz csatlakozó webbolt kínálatában az esemény website-ján lehet keresni, de természetesen a vásárlók a partnerek weboldalán navigálva is megtalálhatják az Internetes Vásárlás Napja akciókat. Azaz a gondolatmenet - a formáját tekintve -  hasonlít a flash sales-t (azaz csak néhány óránkeresztül tartó akciót) bonyolító internetes oldalakéhoz, de az Internetes Vásárlás Napja oldal nem saját kínálatot értékesít, hanem összegyűjti és rendszerezi az erre a rövid időre - 24 órára - kedvezményt nyújtó oldalak kínálatát.

A Facebookon elindított "Interneten Vásárolni Jó" rajongói oldal pedig egész évben segíti az online vásárlás iránt érdeklődőket.

 

2015-ben elindult az Internetes Vásárlás Hete is, amely a mindig péntekre eső Internetes Vásárlás Napjának felvezetője, és amely kifejezetten a bankkártyás vásárlást népszerűsíti.

 

A szervező a Neo Interactive digitális ügynökség, aki DotcommerceDay néven, ugyancsak az e-kereskedelem előremozdításának céljából egy évvel korábban, 2010. novemberében teltházas szakmai konferenciát rendezett.

 Egyéb adatok:

Az Internetes Vásárlás Napja esemény weboldala: http://www.internetesvasarlasnapja.hu

Az Internetes Vásárlás Hete weboldala: http://www.internetesvasarlashete.hu

Facebook-os "Interneten Vásárolni Jó" oldal: www.facebook.com/internetenvasarolnijo.

2010-es szakmai konferencia oldala: 2010.dotcommerceday.hu.


Hirdetés


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta
Az oldalt létrehozta és üzemelteti a Neo Interactive online marketing ügynökség.

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta