Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Marketingvezető, SAP Hungary Kft.    

                                                                                          Szakmai előmenetel:

A 32 éves Karkiss Gergely 2005 szeptemberében lett az SAP Hungary Kft. kis- és középvállalati (kkv) megoldások marketingtámogatásáért felelős osztály vezetője. Korábban a Konica Minolta Magyarország Kft. marketingvezetője volt, pályafutását is ennél a cégnél kezdte még 1999-ben. Itt kereskedelmi tanácsadóként és termékmenedzserként dolgozott, mielőtt vezetői pozícióba került.

A kkv marketingosztályának vezetőjeként Karkiss Gergely legfontosabb feladata a kisvállalatok számára kifejlesztett SAP Business One, valamint a középvállalatoknak kínált SAP All-in-One csomagok marketingtámogatása volt. Szakmai sikereinek és elhivatottságának köszönhetően mára már az SAP Hungary Kft. teljes marketingtevékenységéért felel.Egyéb tudnivalók:

Karkiss Gergely felsőfokú tanulmányait a Nyugat-Magyarországi Egyetemen végezte, ahol mérnöki diplomát szerzett. Szabadidejében futni és olvasni szeret leginkább.Kapcsolódó információ:

SAP
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta