Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

 A Kreatív Kontroll Kft. egy 2011-ben alakított online marketing vállalkozás, amely fő tevékenységi területe a [szövegírás]?, valamint a tartalommarketing. Alapítója és ügyvezető tulajdonosa Sipos Zoltán marketingszöveg-író.Tevékenység:

A Kreatív Kontroll szövegíró cégként weboldalak fölszövegezését, blogbejegyzések írását, szakmai cikkek szellemíróként való megfogalmazását vállalja. A Google 2012-es algoritmusfrissítése előtérbe hozta az egyedi, értékes tartalmakat, mely után a keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberek között elterjedt a content is king szlogen. Eddigre a Kreatív Kontroll már kész újságírói bázissal rendelkezett.

 

A kizárólag szövegírással foglalkozó vállalkozások között a publikus cégadatok és egyéb elérhető információk alapján piacelső mind a rendelkezésre álló szövegírók, mind a megrendelések száma alapján.

 

Jellemzően "tartalom-nagykereskedésként" működik, mivel számos marketingügynökség a Kreatív Kontroll által készített anyagokat értékesíti tovább egyéni megrendelőinek. Havonta közel hárommillió karakternyi anyagot készítenek el és adnak át.Egyéb adatok:


A szócikkhez társított címkék:
szövegírás , tartalommarketingPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta