Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A loyalty program, vagy más néven hűségpont gyűjtő rendszer, vagy hűség klub elsődleges feladata a vásárlói hűség elősegítése, erősítése, másodsorban a vállalat alkalmazottai jutalmazásának és hűségének elnyerésének eszköze.

A vásárlói loyalty programba a vállalt termékeinek, szolgáltatásainak vásárlói, igénybe vevői regisztrálnak, így egy tökéletes közönséget képeznek a szervezet számára az esetleges új termékek, szolgáltatások tesztelésére még a piacra bocsájtást megelőzően.
A loyalty rendszer további előnye, hogy a cég vásárlóinak szokásaiból, jellemzőiből saját adatbázist építenek, amely megkönnyíti a vállalat értékesítési stratégiájának kidolgozását.

A munkatársi loyalty program egy a teljesítmény és a vállalatnál eltöltött idő elismerésére szolgáló hatékony eszköz, amely a szórakoztatáson kívül a fizetésen kívüli juttatások egy sikeres formája, továbbá a hatékony és minőségi munkaerő megtartásának is eredményes eszköze.
 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta