Bezár [x]
MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

 

A Legyél Te Magyarország NetMiniszterelnöke! című pályázatot a Média Hungária és a Heti Válasz kiadó "kampányversenyként" hirdette meg 18 és 24 év közötti, különleges kihívásra vállalkozó fiatalok számára 2009 októberében az Internet Hungary konferencián.

A "netminiszterelnök"-jelöltek közül a kiírás szerint az nyerhet, aki egy hiteles programmal a legtöbb voksot szerzi. És az szerzi a legtöbb szavazatot, aki "csapatot és közösséget épít, a legkreatívabb, legokosabb és leghatékonyabb netkampányt bonyolítja le".

 

A nyertes megismertetheti magát és kommunikációs képességét a szélesebb nagyközönséggel, és 500 000 forint pénzjutalomban részesül, valamint lehetőséget kap a 2010-es Internet és Média Hungary konferenciákon egy-egy előadás megtartására, továbbá folyamatos megjelenést biztosítanak számára a Heti Válasz hasábjain, weboldalain. A nyertes 1 évig viselheti a netminiszterelnöki titulust.

 

A netminiszterelnök választása 2010 április 1-jén reggel 8 órától éjfélig zajlott. A szavazás során a játék döntőjébe jutott netminiszterelnök-jelöltjek és kampánycsapataik több mint 9000 embert mozgattak meg és bírtak voksolásra az interneten, a www.legyelte.hu weboldalon.

 

Az összesítés alapján a(z első) netminiszterelnök Horváth Dávid, a Dunaújvárosi Főiskola hallgatója lett, kimagaslóan sok szavazatot szerezve.

 

A megválasztott fiatal egy évet kap arra, hogy szakmai szervezetekkel együtt megvalósítsa kampányában meghirdetett programját.

 

 

Kapcsolódó linkek:

 

Legyélte.hu

A győztes bemutatkozó oldala: http://www.netokracia.hu,

Twitteren itt lehet követni: http://twitter.com/netokracia,

YouTube csatornája az alábbi linken érhető el: http://www.youtube.com/netokracia.

Hirdetés
MPL-PostaPont-nyeremenyjatek


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta