Bezár [x]
Már 2517 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


pop-up

 

Az éppen böngészett tartalom fölé felugró új, általában kisebb méretű böngészőablak, melynek tartalma legtöbbször reklám, de információközlésre is alkalmazható. Nagyobb méretben akár microsite-ként is funkcionálhat. Jellemző tulajdonsága, hogy bár új ablakban nyílik meg a tartalom, de a böngészőablak a browser bar-ban lévő bezár és lekicsinyít gombokon kívül semmilyen egyéb felhasználói opciót nem nyújt. Mivel az igen gyakori pop-up hirdetések kifejezetten zavaró reklámozási formának számítanak, ezért a fejlettebb browserek blokkolják ezek megjelenését.

A valamivel "udvariasabb" pop-under hirdetések is áldozatául esnek a pop-up blokkolóknak, mert bár ezek az éppen nézett tartalom böngészőablaka alá nyílnak meg (és kerülnek egyidejűleg a monitor alján a tálcára), de a pop-uphoz hasonlóan új ablakként jelennek meg.

 

Hirdetés


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta