Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

A standszemélyzet kiválasztása a kiállítások alkalmára rendkívül fontos feladat. Feladatuk közé tartozik a látogatók fogadása, valamint a vállalatról és a termékekről való információval szolgálás. E két funkció gyakran külön választható, ekkor a látogatókat [hostess]?ek fogadják, információval pedig a vállalat munkatársai szolgálnak az érdeklődők számára, ám ebben az esetben is elengedhetetlen fontos, hogy a stand összes személyzete legalább alapszinten ismerje a vállaltot és annak termékeit.
Rendkívül fontos, hogy a standnál dolgozó személyzet ruházata és megjelenése az alkalomhoz illő legyen, továbbá fontos a pozitív kisugárzás és a megfelelő információk ismerete, hogy minden felmerülő kérdésre az érdeklődők számára megfelelő választ tudjanak adni. A kellemes megjelenés, a pozitív kisugárzás, segítőkészség és jól informáltság jellemzi az ideális standszemélyzet tagjait.
 

 

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta