Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Szekfű BalázsSzakmai előmenetel:

Szekfű Balázs közgazdász, kommunikációs szakértő, a memetika marketingben való alkalmazásában Magyarországon egyedülálló intézet, a Darwin’s Marketing Evolution memetikai labor működtetője.

Fő érdeklődési területe a kommunikáció, a [memetika]?, a hálózatelmélet és az új infkommunikációs technológiák.

2006-ban részt vett a Yale Egyetem18 fős „elitképző” kurzusán, ahová a hallgatókat száz ország mintegy ezer jelentkezőjéből választottak ki. A kurzus illusztris résztvevői közt volt többek közt a Costa Rica-i pénzügyminiszter, az ENSZ főtitkárhelyettesének kabinetfőnöke és az etiópiai szerzői jogi hivatal vezetője. Szekfű Balázs üzletemberként ott volt a Carnation és a Sziget Kft alapítói közt, magánemberként szenvedélyes világutazó és ex-Tilosos [műsorvezető]? magas.les néven. Előadása ajánlott mindenkinek, aki új utakat keres a marketingkommunikáció terén. A kommunikációs szakember Mém-hálózatok a brandingben címmel arról beszél majd, hogyan használhatóak a memetika eredményei a gyakorlati marketingben.

Forrás
2008.digitalfestival.hu/eloadok

HirdetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta