Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Az Agency Assessments International  vezető tanácsadója

 

 

Will Hamilton

Forrás: agencyassessments.comSzakmai előmenetel:

Will Hamilton üzleti tanulmányai során egy marketing mesteri, és egy BA oklevelet is szerzett  a Kingston- és az Észak-Karolinai egyetemen, Charlotte-ban.


Gazdasági karrierjét New Yorkban kezdte a British Airways légitársaságnál, majd 1995-ben visszatért az Egyesült Királyságba, hogy elvégezze a marketing mesterképzést.  Majd két évig dolgozott márkakutatóként az GB Taylor Nelson-nál.
1998-ban csatlakozott a McCann Ericksonhoz, először stratégiai marketing feladatra, majd 2000-ben ő lett a McCann Erickson Windsor új üzleti igazgatója. 2001-ben a McCann Erickson UK & Ireland Group marketing igazgatója lett, ahol három év alatt kétszámjegyű növekedést ért el.”

WCRS/EHS Brann-nél és a WTCS-nél is tevékenykedett, mint marketing igazgató, majd 2006-ban, új kihívásokat keresve, a Publicis Londonhoz csatlakozott szintén marketing igazgatóként.

 

Hamilton jelenleg a Assessments International ügynökség vezető tanácsadója.
2007 júniusában csatlakozott az AAI-hez.Egyéb tudnivalók:

Will Hamiltont őszinte, lelkes és kitartó marketingkommunikációs szakembernek tartják.
Két cikket is írt a The Economist magazinnak, ő a szerzője a Journal of Marketing on Brand Elasticity-nek és rendszeresen gazdagítja gondolataival a gazdasági sajtót.
Indult a választásokon Henley város polgármestere címért is, de 75 szavazattal lecsúszott a győzelemről.Kapcsolódó információ:

Az Agency Assessments International honlapja - http://www.agencyassessments.com

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta