Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Zonemedia

 

A cégről:

A londoni székhelyű Zonemedia a tematikus tévécsatornák egyik vezető, nemzetközi műsorszolgáltatója, képviselője és terjesztője.  Az 1991-be alapított társaság 18 irodával és stúdióval rendelkezik Európában, az Egyesült Államokban, Ázsiában és Latin-Amerikában.

 

Csatornák:

A Zonemedia kilenc saját tulajdonú tematikus csatornát üzemeltet: a Zone Reality-t, a Zone Reality Extrát, a Zone Europa-t, a Zone Romantica-t,

a Zone Club-ot, a Zone Horror-t, a Zone Thrillert, a Zone Fantasy-t és az Extreme Sportot, melyek 125 országban, 24 nyelven érhetők el, és fizetős előfizetőinek száma meghaladja a 325 milliót.

 

Zone 360

A Zonemedia 2007 áprilisában elindította new media részlegét, a Zone 360-at.

Az új részleg televízióra, IPTV-re, PC-re, mobiltelefonra és interaktív televízióra szolgáltat tartalmakat, a bővülő digitális keresletnek megfelelően. A cél az, hogy 360 fokban kielégítse a felhasználók médiahasználati igényeit, megdöntve ezzel a hagyományos lineáris műsorszórás korlátait.

A Zone 360 a vállalat Zone Mobile üzletágát is magában foglalja.

 

Kábelcsatorna-képviselet:

A Zonemedia emellett sikeres kábelcsatorna-képviseleti tevékenységet is folytat, amelynek keretében jelenleg több mint 30 nemzetközi csatorna képviseletét látja el. Ügyfelei közé tartozik a Sparrowhawk, Turner, Hallmark, MTV, Discovery és a VOOM HD. A Zonemedia műsorterjesztési üzletága műsorformátumokat, sorozatokat és speciális műsorokat vásárol a világ vezető gyártóitól.

 

A Zonemedia-t 2005-ben vásárolta fel a Chellomedia, amely a Liberty Global, Inc. európai tartalomszolgáltatója.

 

Kapcsolat:

Magyarországi közvetlen kereskedelmi képviselet:

1054, Budapest

Szabadság tér 7., Platina Torony, 5. em.

Tel: +36-1-373-0806

Email: gabi.nagy@zonemedia.net

 

 

Link

www.zonemedia.net   

 

 

 


A szócikk alá tartozó bejegyzések:
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta