Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Art Directors Club Hungary (ADCH) 2005 decemberében jött létre.

 

Célkitűzése: Emelni a magyarországi kreatívszakma színvonalát és elismertségét. Azért jött létre az ADCH, hogy legyen itthon büszkeségre jogot adó kreatívszínvonal, számos tehetséges, új generáció és egy igen megbecsült, rangos szakma.

 

 

Az ADCH-t a hazai legtekintélyesebb reklámszakemberek alapították:

Elnökség:

 

Az ADCH az elkészült alkotásokat, munkákat rendszeresen értékeli, kiválasztja a legjobbakat, ezzel mintát mutatva a jelenlegi és jövőbeni kreatívoknak a szakma általános épülése céljából.


A klub számra fontos, hogy tagjai között tudjon minél több olyan szakembert, aki elhivatottságot érez a magyar kreativitás színvonalának javítására. A Felvételi Bizottság folyamatoson várja ezen art directorok, szövegírók, [designer]?ek, [fotós]?ok, operatőrök, rendezők és más kreatív munkák előállítóinak jelentkezését.
http://www.adch.hu/toborzo.html

 

 

Az ADCH 2007 óta minden évben megrendezi neves reklámversenyét az ADCH Mérleg versenyt, melyen több kategóriában a legkiválóbb munkáikkal nevezhetnek a hazai reklámügynökségek.
 

 

 

 

Kapcsolódó link: Art Directors Club Hungary - www.adch.hu

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta