Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

A Dove márka nagyon régóta létezik: a híres krémszappant már a második világháború alatt kifejlesztették. Irritációmentes összetételének köszönhetően sebek és égési sérülések tisztítására használták.

 

Dove logoMagyarországon 1995-ben jelent meg a Dove márkanév, először egy személyes tisztálkodási termékcsaláddal. Öt évig a Dove Krémszappan, a Krémtusfürdő és Krémhabfürdő jelentette a magasfokú kényeztetést a hölgyek számára. Az ezt követő években a márka sikerrel vetette meg a lábát több kozmetikai termékcsoportban is. Jelenleg a következő kategóriákban találhatják meg kedvenc Dove terméküket a női vásárlók: szilárd és folyékony szappanok, tusfürdők és habfürdők, testápolók, dezodorok, samponok és hajbalzsamok.

 

A Dove sohasem ámította vásárlóit, a reklámokban mindig csak hiteles és betartható ígéreteket közölt. Mindig hétköznapi szereplőket láthatunk a hirdetésekben, retusálás igénybevétele nélkül. Az igazi áttörést a bőrfeszesítő termékcsalád reklámfilmje jelentette, amely után rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a hölgyek részéről, hogy végre valaki kimondja: mindenki érezheti szépnek magát - kortól és alaktól függetlenül.

 

Link
www.dove.hu
www.ogilvy.com

 

 


 


A szócikkhez társított címkék:
brand , dove , unileverPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta