Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Gerő Viktor

 

[Vatera.hu]?, ügyvezető igazgató

Gerő Viktor - ügyvezető igazgató


Szakmai előmenetel:

Végzettsége szerint informatikus mérnök, aki 1996 óta foglalkozik internetes projektekkel, tartalomfejlesztéssel és online marketinggel. Tanulmányait követően fejelsztőként olyan vezető internetszolgáltatóknál és tanácsadó cégeknél dolgozott, mint az [Euroweb]?, a Carnation, az [Axelero]? - később T-Online -, majd munkája elismeréseként középvezetői és tanácsadói posztra emelkedett. 2000-ben megalapította saját hálózatfejlesztéssel és online marketinggel foglalkozó vállalkozását [VICTORINET Internet]? Kft. néven. A Vatera ügyvezetői posztját 2005-től tölti be. Két egymást követő évben, 2006-ban és 2007-ben is a vezetésével működő Vatera nyerte el "[Az év internetes kereskedője]?" díjat, melyet rangos hazai zsűri ítél oda minden évben. Az oldal sikereit nemzetközi szinten is elismerik. A közép-európai régióból egyedüli IT szereplőként 2007-ben és 2008-ban is a Red Herring nemzetközi IT szaklap versenyén döntős volt.

 

Jelenleg a legnagyobb magyarországi aukciós oldal, a Vatera.hu ügyvezető igazgatója, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SZEK) elnökségi tagja.Egyéb tudnivalók:

A 2009. október 13-14-én megrendezésre kerülő Internet Hungary 2009 program előadója. Előadásának címe: Mitől működik?! Sikersztorik az interneten.Kapcsolódó információ:

2009-ben a Digital Festival előadója.
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta