Bezár [x]
Már 2492 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A HelloBlackFriday az Internetes Vásárlás Napját is jegyző Neo Interactive kezdeményezése, amely 2016-ban bontott zászlót. A HelloBlackFriday célja jól kereshetően, áttekinthetően megmutatni a hazai Black Friday akció kínálat legjavát.

Az első évben a szervezők november 18. és november 30. között tették elérhetővé a kereskedők Black Friday akcióit, reagálva arra a trendre, hogy az üzletek közül egyre többen elmozdultak az eredeti, november negyedik péntekére eső időpontról.

Szemben az Internetes Vásárlás Napjával, a HelloBlackFriday az e-kereskedők mellett a "hagyományos", fizikai boltok ajánlataira is nyitott, így a vásárlók még több akció közül böngészhetnek.
 
A HelloBlackFriday.hu-n az ajánlatok jól kereshetőek: az akciókat a kereskedők kategóriákba sorolhatják és címkéket is kapcsolhatnak hozzájuk. Az akciókat maguk az e-kereskedők töltik fel, ez biztosítja, hogy ténylegesen friss ajánlatok közül lehessen válogatni.

 

2017-ben a HelloBlackFriday időpontja: november 24.


A szócikkhez társított címkék:
akció , Black Friday , e-kereskedelem , HelloBlackFriday , karácsony , kereskedelem , promóció
Hirdetés


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta