Bezár [x]
Már 2497 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A HelloBlackFriday weboldal az Internetes Vásárlás Napját is jegyző Neo Interactive kezdeményezése, amely 2016-ban bontott zászlót. A HelloBlackFriday.hu célja jól kereshetően, áttekinthetően megmutatni nem csak a hazai Black Friday akció kínálat legjavát, de az őszi kereskedelmi időszak legjobb akcióiból szemlézni, továbbá hasznos hírekkel, információkkal támogatni az online vásárlás iránt érdeklődőket.

Az első évben a szervezők még november 18. és november 30. között tették elérhetővé a kereskedők Black Friday akcióit a HelloBlackFriday.hu-n, reagálva arra a trendre, hogy az üzletek közül egyre többen előrefelé mozdultak az eredeti, november negyedik péntekére eső időpontról. A 2017. évtől a monitorozott időszakot még szélesebbre nyitották, és már szeptembertől aktív az oldal, hiszen black friday néven már nyár végétől akcióznak kereskedők, és a black friday kifejezés lassan a nagy leértékelés szinonímájává válik.

Bár többségében online vásárlási akciókat és témákat mutat be a HelloBlackFriday, a konkrét Black Friday napján azonban az e-kereskedők mellett a "hagyományos", fizikai boltok ajánlataira is nyitott, így a vásárlók még több akció közül böngészhetnek.
 
A HelloBlackFriday.hu-n az ajánlatok jól kereshetőek: az akciókat a kereskedők kategóriákba sorolhatják és címkéket is kapcsolhatnak hozzájuk. Az akciókat a kiemelt kereskedelmi akciós napokon (ún. big day-eken, mint maga a Black Friday) maguk az e-kereskedők töltik fel, ez biztosítja, hogy aznap nagy mennyiségű friss ajánlat közül lehessen válogatni. A többi napokon az oldal szerkesztői válogatják ki és mutatják be az olvasóknak a legérdekesebb vagy legértékesebb akciókat, információkat.


Hirdetés


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta