Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

 

 

 

 

 

 

Lőczi Anett eddigi pályafutása a média és kommunikáció területén zajlott. Elsősorban a hazai szépségipar meghatározó cégeinél tevékenykedett és tevékenykedik a mai napig. A média területén szaklap szerkesztőként, online magazin szerkesztőként éppúgy jártasságot szerzett, mint a televíziós magazin műsor gyártásban. [PR]?, rendezvényszervezés és marketing területeken is rendelkezik tapasztalatokkal. Kreatív, siker-és eredményorientált személyiségének köszönhetően szereti a kihívást jelentő feladatokat.

 

Elérhetősége:
loczi.anett@gmail.comSzakmai előmenetel:

Diplomáját a Kodolányi János Főiskolán  szerezte kommunikáció és művelődésszervező szakon. Főiskolai tanulmányai mellett a székesfehérvári Vörösmarty Rádiónál, majd a Kanizsa TV-nél töltött be szerkesztő-gyakornoki posztot tapasztalat szerzés céljából.

 

 

 

2007 - Health and Beauty Business Media Kft.  -  felelős szerkesztő
 

A Nailpro (kéz-lábápoló, műkörömépítő) szakmai lap felelős szerkesztője és a Haj és Stílus (fodrász) szalmai lap társszerkesztője. A Nail Design Európa Bajnokság és Nail Art Európa Bajnokság szervezője. Szorosan részt vett a vállalat által szervezett országos szépségipari kiállítások szervezésében és lebonyolításában Beauty Forum Hungary, Beauty Hair&SPA (SYMA Rendezvényközpont). A területekhez tartozó weboldalak tartalmi felügyelete.

 


2010 - Elite Cosmetix - Crystal Nails - marketing menedzser

 • különböző marketing és promóciós tevékenységek tervezése, irányítása, kivitelezése és megvalósítása
 • a vállalat honlapjainak fejlesztésében aktív részvétel, önálló tartalomfejlesztés, blogolás, fórumon kapcsolattartás (www.crystalnails.hu, www.mukorom.hu, www.trendmania.hu)
 • hírlevelek tartalmi összeállítása, szövegezése
 • sajtókapcsolatok, PR anyagok szövegezése, hirdetések összeállítása szakmai lapokba (Nailpro, Szépvilág, Szépvilág Extra), lakossági sajtó megjelenések koordinálása, azok felügyelete
 • (heti rendeszerességgel) televíziós magazin műsor megjelenések tartalmi szerkesztése, gyártás felügyelete (RTL Klub - Trendmánia, TV2-Tűsarok, TV2-Talpig Nő)
 • marketing anyagok, prospektusok tervezésével és grafikai irányításával az értékesítés támogatása
 • rendezvények szervezése - évi két,  a cég saját szervezésű nagy rendezvényének koordinálása több ezer fős látogatottsággal - Európa Rendezvényhajó, Millenáris Park
 • marketing kampányok tervezése és szervezése esetenként különböző eseményeken keresztül (pl. árubemutató kiállítások, szakmai napok, konferenciák)
 • márkastratégiának megfelelő kreatív marketing, illetve kommunikációs ötletek generálása, kifejlesztése
 • promóciós játékok, vetélkedők kitalálása, lebonyolítása
 • kommunikációs szempontból állandó versenytárselemzés valamint piacelemzés
   

 

2013 - Extra Köröm Magazin - felelős szerkesztő - jelenleg is

 

2013 - Royal Beauty Store - felelős szerkesztő - jelenleg is


A lap szerkesztőségi anyagainak tervezése, egyeztetése, bekérése. Határidők betartatása, a teljes lap korrekturája.
 

 

2013 - ITALMAKE Hungary Kft. – kozmetikai termék menedzser

 

A teljes kommunikációs és marketing stratégia kidolgozása, összeállítása az értékesítéssel együttműködve. Weblapok összeállítása, szövegezése, tartalmi kezelése, frissítése. Katalógusok összeállítása, termék leírások elkészítése, grafikus irányítása.

 

 

2014 - Kanizsai Kulturális Központ - művelődésszervező - jelenleg is

 

Önkormányzati protokoll rendezvények lebonyolításában való részvétel, kulturális rendezvények szervezése, lebonyolítása. Ezen kívül a Kanizsai Kulturális Központ PR és marketing tevékenységének összefogása, koordinációja.Egyéb tudnivalók:

2014- től rendszeres publikáció a Ridikül magazinban
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta