Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Panostudio.hu márkanév 2007 őszén született meg, cégünk ettől kezdve foglalkozik panorámafotó és virtuális túra készítésével. Munkáinkat a pontosság és elhivatottság jellemzi. Főbb referenciák: Liszt Ferenc Zeneakadémia, Várgesztesi Villapark, Ruttkai Éva színház, Best Western Hotel Art, Limo-King, stb.Tevékenység:

Cégünk vezető szerepet tölt be a hazai virtuális 360° panorámakép és virtuális túra készítők körében. A 360° panorámaképeket szemlélve úgy érezhetjük magunkat, mintha tényleg a helyszínen lennénk és néznénk körbe. A virtuális tért élethűen visszaadó felvételen függőlegesen és vízszintesen is 360°-ban tudunk körbenézni, ilyenkor az egész helyszín belátható.

 

A virtuális túra az egymás közt átjárható virtuális 360° panorámaképek rendszere. Egy helyszín, vagy épület minden részletre kiterjedően szórakoztató és interaktív módon mutatható be e túra révén. Az általunk kivitelezett virtuális túrák kör- és/vagy gömbpanorámákból állhatnak.

Az Ön honlapjára egyszerűen integrálhatóak virtuális túráink. További lehetőségként egy önálló html oldalt /ún. microsite-ot/ készítünk el, melyet honlapján könnyedén elhelyezhet. A virtuális túrák optimális betöltődési sebességgel készülnek, a lehető legtöbb internet látogató számára egyszerűen, bármely program telepítése nélkül megtekinthetőek.
A virtuális túra elhelyezhető az Ön honlapján, de CD-n, DVD-n, vagy egyéb adathordozón is terjeszthető.

 Egyéb adatok:

Elérhetőségünk:

 

Cím: 1074 Budapest, Hársfa u. 45.

 

Telefon: 06-1-788-6590

 

Mobil: Harmath Zsolt: 06-20-395-2006

          Garabits Tamás: 06-70-9-408-458

 

Web: www.panostudio.hu

 

E-mail: info@panostudio.hu

 

 

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta