Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Perényi András
Verzió: 11  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2013-09-06 14:32:15
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Perényi András

 

Reklámszakember, [grafikus]

Az Insomnia Reklámügynökség alapító tulajdonosa és [kreatívigazgató]ja, előtte a nu:brain [reklámügynökség] grafikusa. Reklámszakmai tapasztalatait a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, valamint a Central European University kreatív szemináriumain szerezte. Számtalan ismertebb [reklám] kreatív ötletgazdája, vírusfilmek [rendező]je. 2007-ben az [Effie] reklámhatékonysági verseny arany és platina fődíjas reklámjának alkotója, hobbifotósként természet- és modellképek készítője. Reklámügynökségi tevékenysége mellett a Lépcsőreklám nevű közterületi [médiafelület] értékesítési vezetője, valamint a Playground Advertising ügyvezetője volt.


Reklámszakember, [grafikus]

Ötletember, vállalkozó, grafkus, kreatív stratéga és hobbi chef. Jelenleg a digitális útikönyvek fejlesztésével foglalkozó iLandGuide Worldwide Inc. alapítója és vezetője.

Korábban az Insomnia Reklámügynökség alapító tulajdonosa és [kreatívigazgató]ja, előtte a nu:brain [reklámügynökség] grafikusa. Számtalan[reklám] kreatív ötletgazdája, vírusfilmek [rendező]je. 2007-ben az [Effie] reklámhatékonysági verseny arany és platina fődíjas reklámjának alkotója. Reklámszakmai tapasztalatait a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, valamint a Central European University kreatív szemináriumain szerezte. Szabad idejében imád főzni és a világ jobbá tételén ötletelni és utazni.

www.perenyi.me

www.ilandguide.com

www.insomnia.co.hu


 

2011-ben részt vett a digitális utikönyvek terjesztésével foglalkozó, iLandGuide WorldWide Inc. nemzetközi média franchise felépítésében, melynek azóta is a vezetője.

 

www.ilandguide.com

www.playground.hu

www.insomnia.co.hu

www.lepcsoreklam.hu


 

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta