Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Közgazdász, Vodafone Magyarország, Proposition Manager (Mobile Advertising)Szakmai előmenetel:

 

Tanulmányok

2003-ban végzett a Budapesti Gazdasági Főiskola közgazdász szakán, majd ugyanezen a főiskolán posztgraduális képzés keretében marketing szakmenedzser képesítést szerzett. Ezzel párhuzamosan külkereskedelmi tanulmányokat is folytatott.

2006-ban a BGF-en közgazdász tanár szakon diplomázott.

 

 

Szakmai pályafutás

2000-2002-ig a francia tulajdonú Auchan Magyarország Marketing Trainee programjában vett rész.

2003-tól Magyarország legnagyobb katalógus-áruházának International marketing managere volt. Feladatai közé tartozott a cég teljes értékesítésének alapját képző katalógusok terveztetésének irányítása, továbbá a cég marketing és [kommunikációs stratégiá]?jának kialakítása, menedzselése.

2005-től a Magyar Posta Zrt. marketing menedzsere. Legkiemelkedőbb munkája közé tartozott a PostaDirekt életmód-adatbázisának piacra történő bevezetése. Mindemellett számos hazai és nemzetközi termék/szolgáltatás marketing oldalról történő menedzselésével is foglalkozott.

2008-tól a Vodafone Magyarországnál Proposition Manager-ként dolgozik Mobile Advertising területen. Feladatai közé tartozik mobil hirdetési kampányok menedzselése, illetve CRM stratégiai tervezés.Kapcsolódó információ:

www.postadirekt.hu

www.vodafone.hu

 

HirdetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta