Bezár [x]
Már 2522 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

[Kereskedelmi igazgató]?, Carnation Zrt.

 Szakmai előmenetel:

1999-től a veszprémi Bakony Művek Oktatóközpontban tanít informatikát, majd rövid ideig a Nortel Networks törökországi irodájában dolgozik. 2000-ben a Budapesti Műszaki Egyetem Információs Társadalom- és Trendkutató Központjában tölti polgári szolgálati idejét, ahol részt vesz néhány közös ITTK-Carnation kutatásban. A sikeres együttműködés eredményeként a Carnation Rt. tanácsadója, vezető tanácsadója, majd a menedzsment tagja lesz. 2002-ben megbízást kap a társaság online kommunikációs tevékenységeinek koordinációjára, valamint a médiavásárlási tevékenység kiépítésére. 2005-ben kereskedelmi igazgatóvá nevezik ki, feladata a részvénytársaság értékesítési tevékenységének koordinációja, valamint a tanácsadó divízió szakmai vezetése. Rendszeresen vesz részt és ad elő szakmai konferenciákon, online marketing kurzusokon.Egyéb tudnivalók:

A 2009. október 13-14-én megrendezésre kerülő Internet Hungary 2009 program előadója. Előadásának címe: Közép-európai kitekintőKapcsolódó információ:

Carnation
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta