Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Szávuly Krisztián

 

Head of online, UPC Magyarország Kft.

 Szakmai előmenetel:

 

Tanulmányok
1996-ban szerzett közgazdász diplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem és a francia ESSCA közös kurzusán, majd az ESSCA nemzetközi posztgraduális képzésére járt.

Szakmai pályafutás

Karrierjét marketing területen kezdte és folyamatosan specializálódott az online kommunikáció és [elektronikus média]? területeire. A T-Online-nál eltöltött 5 évet követően (online kommunikáció és értékesítés, webes szolgáltatások, T-Online.hu, G-Portál, Videa, Freemail) 2006 végén csatlakozott a Sanoma Budapest Új média-divíziójához, mint [lapigazgató]?. A FigyelőNet, Nők Lapja c@fe, WellnessCafe, StoryOnline, Cosmopolitan, Vezess, TeszVesz, Profession, Jobmonitor és Technet termékeket irányította, valamint a Google, Microsoft, Bigpoint kapcsolattartójaként egyéb nemzetközi üzletfejlesztési projektekért felelt. 2011 elején a Facebookot és Linkedint képviselő Thinkdigital nemzetközi sales house magyarországi bevezetéséért vezette, mielőtt a UPC Magyarországhoz csatlakozott, Head of online pozícióban.


A szócikkhez társított címkék:
T-Online , Thinkdigital , UPC
HirdetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta