Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

Történet

A vállalat megszületése és eddigi pályája egyike az újkori magyar gazdaság kisszámú karriertörténetének. A magyar technikai fejlődés – miként a huszadik század első évtizedeiben – ismét az európai és a világtrendekkel együtt mozdult. A Westel részese lett annak a kommunikációs forradalomnak, amelyik megteremtette az országban a modern telefóniát. Az 1993-ban a Matáv, a US West és a Westel Rádiótelefon Kft. alapította ambiciózus cég szinte berobbant a köztudatba. Indulásakor már megvoltak a [mobilkommunikáció]? alapjai, rendszerbe állt a GSM és a korszerű kommunikáció többi, vezeték nélküli hang- és adatátvitel eszköztára. A Westel 900 vezérigazgatója Sugár András lett, aki 20 fős dinamikus csapattal kezdte el a mobilszolgáltató felépítését. A cég Budapesten és Kecskeméten egyszerre kezdte meg a teljes körû kereskedelmi szolgáltatást. A mobilszolgáltatók közül elsőként szerez új előfizetőket kedvezményes telefonvásárlási akcióval. A Westel mutatja be az első magyar újratölthető egységkártyát.

A harmadik piaci szereplő megjelenésével újabb fordulat következett. A Westel üzleti stratégiája már a multimédia, az adatkommunikáció, a tartalomfejlesztés új piacait készítette elő. 2002 a gyors csomagkapcsolt átviteli mód, a [GPRS]? és a Mobil Multimédia éve. Az új fejlesztések és termékek mellett a Westel elindította az internetes online ügyfélszolgálatot, a 24 órás mobilbankot, a dominósoknak a teljes körû [roaming]? lehetőséget. A következő évben megszületett a nagy sikerû 777mobil, Magyarország legnagyobb mobilportálja – a szórakozástól a vásárlásig –, és ezzel a mobiltelefonok jelentős része „mobil plázákká” alakult át. 2004. május 3-tól a estel T-Mobile Magyarország Rt. néven folytatja tevékenységét.

A T-Mobile a világ egyik vezető mobilszolgáltatója, szolgáltatásait több mint 103 millióan veszik igénybe. A társaság T-Mobile néven jelen van az Egyesült Államokban, Németországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában, Csehországban, Horvátországban, valamint Ausztriában és most már Magyarországon. A cég fennállásának első tíz esztendejében ügyfelei összesen 18 milliárd percnyi hívást bonyolítottak mobiltelefonjukon. Szilveszterkor egy óra leforgása alatt több üzenetet küldenek a T-Mobile-ügyfelek, mint máskor egy egész nap alatt. A T-Mobile Napon, 2004. június 5-én közel 500 ezer ember ünnepelt együtt a céggel az európai összehasonlításban is a legnagyobb ingyenes szabadtéri koncertnek tekinthető Kapcsolat Koncerten. A T-Mobile (Westel) az első hazai nagyvállalat, amelynek tevékenységét Európai Minőségi Díjjal értékelték. A világ GSM-szolgáltatói közül a T-Mobile (Westel) nyújtotta elsőként ügyfeleinek az MMS kereskedelmi szolgáltatást.
Kapcsolódó információk:

A termék

A cég életében sorra jöttek a világpremierek, amelyek nemcsak a magyar piacon biztosítják az elsőséget, hanem nemzetközi hírnevet is hoznak. A cég első volt a WAP, a GPRS, az MMS szolgáltatás, a [WLAN]? és az [EDGE]? magyarországi bevezetésében. A tizedik születésnapja alkalmából – az országban elsőként – a legújabb harmadik generációs készülékeken videotelefonálással egybekötött [UMTS]?-bemutatót tartott. A multimédiás megoldások sorát kínálja ügyfeleinek, a hang- és a szövegküldés mellett a kép- és videoátvitelt, a mobil internetet és a vállalati vezeték nélküli hálózatok bevezetését. A T-Mobile Magyarország készen áll a mobilkommunikáció új, harmadik generációs korszakára.

Link

www.t-mobile.hu

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta