Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Kampány: The Radio Matcher
Ügyfél: Svergies Radio
Szolgáltatás: Swedish radio
Kampány készítője: FORSMAN & BODENFORS Gothenburg, Svédország
Díj: Cannes-i Reklámfesztivál, Cyber Lions, Ezüst helyezés, 2009

 

Kampány:
A svéd rádió 400 rádióadást sugároz 35 különböző csatornán keresztül. Mindegyik csatorna külön rádióállomás, és mindegyik csatornának vannak műsorai, ami mindenkihez szólnak, és az embereknek nagyon nehéz megtalálniuk a kedvenceiket, és összeállítani a saját számukra a legrelevánsabb adásokat. Erre az állapotra született meg a Radio Matchmaker (rádióadás találó), amelynek segítségével összeállíthatjuk a kedvenc műsorlistáinkat.


A megoldás lényege, hogy a microsite-on egy tesztet tölthetünk ki, ahol mind a 400 rádiócsatorna aktuális műsorát hallgathatjuk. Pár igen-nem válaszadással az oldal kiválasztja nekünk legmegfelelőbb adókat, és ezek linkjeit letölthetjük számítógépünkre, ahol különböző programok (windows media player) segítségével hallgathatjuk online a rádiókat.


Microsite:

http://fb.rebenga.se/sr/radio_matchmaker/
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta