Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Ügyvezető

BEMiND KFT.Birincsik AlbertSzakmai előmenetel:

 

BEMIND KFt. - ügyvezető - 2010-től

Marketing és pr-ügynökség online fókusszal.


S.P.A. Tudásbázis Kft., projektmenedzseri, ügyvezetői, tanácsadói és key account feladatok - 2008-2010

Az S.P.A. Tudásbázis nevű cég - szokatlan profil-mixszel - coachinggal (médiaszereplés, nyilvános szereplés, vezetői készségfejlesztés), képzési programokkal (asszertivitás, behajtás, call center operátor képzés stb.), marketingkommunikációval (online, offline) és - "kizárólag a kiemelt ügyfeleknek" - [website]?-ok fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. Mint programvezető trénerrel, együttműködik [Borbély Lászlóval]?, a [Klapp Communications]? reklámügynökség korábbi vezetőjével.
A cég munkáiból:
Szociáis és Munkaügyi Minisztérium és az EU számára 8 helyszínes, az Esélynapra meghirdetett országos esélyegyenlőségi program kommunikációja és teljes körű megszervezése.
MÁV - Gyermekvasút számára fél éves együttműködés keretében fundraising és a 60. jubileumi születésnap teljes körű kommunikációja és nagyszabású születésnapi rendezvény megszervezése, lebonyolítása.
Budapest Rakparty (volt Budapest Plázs) nevű rendevény előkészítésében való résztvétel: kommunikáció, résztvevők és programok szervezése.
Üzleti innovációs nap teljes körű kommunikációja és megszervezése.


holvegyel.hu, tulajdonos, ötletgazda - 2006-2008
Saját ötlet nyomán kifejleszett, - vásárlói adatbázissal és önállóan menedzselhető teljes körű adminisztrációs felülettel rendelkező - webshop-okat értékesítő, termékinformációs és vásárlási portál a veszprémi Data Elektronic Kft. üzemeltetésében. A projektet Birincsik 2006-ban indította el, és az elkészült, azóta már megszűnt oldalt SEO és [SEM]? technikákkal népszerűsítette.


Data Elektronik Kft., - 2005-
Birincsik feladata az arculattervezési és internetes-fejlesztési projektek menedzselése volt az ügyfelek számára.


Veszprémi egyetem, karrier iroda - 2006-2008
Az egyetemi hallgatók összefogását és a generációk (hallgatók és öregdiákok) közötti tapasztalatcsere előmozdítását segítő belső internetes portál megtervezése, megszervezése, kialakítása; ezen felül a hallgatók számára képzések szervezése, karrier tanácsadás, illetve a beiskolázás volt a feladata. 2007-ben az állásbörze szervezői csapat fő koordinátora volt.


Veszprémi Fiatalok egyesülete, elnök - 2001-2004
A feladata a veszprémi fiatalok közösségének összekovácsolása volt szabadidős és kulturális események kitalálásával és megszervezésével, ifjúsági érdekképviselet mellett. Feladatának ellátása során folyamatosan együttműködött Veszprém város vezetésével.Kapcsolódó információ:

Data Elektronik Kft.: www.dataelektronik.hu

S.P.A. Tudásbázis Kft.: www.spateam.hu

BEMIND Kft.: www.bemind.hu

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta