Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Györke Daniel

1977-ben született SiófoGyörke Dániel kon, 1998 óta él Budapesten, 2 gyermek édesapja.Szakmai előmenetel:

Tanulmányok

Tanulmányait a Zalaegerszegi PSZF-en, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és a Kandó Kálmán Főiskola Neumann János Informatikai karán folytatta. Végzettségeit tekintve okleveles közgazdász és általános informatikus szakember.

 

Szakmai pályafutás

1999-ben helyezkedett el a Verlag Dashöfer Szakkiadónál junior termékmenedzserként, ahol aztán online marketing vezetőként a cég interneten végzett marketing tevékenységét koordinálta és irányította.

2006 és 2010 között a Schober International adatbázis-marketing cég magyarországi irodáját vezette, először mint country manager, később mint ügyvezető igazgató. Számos szakmai továbbképzésen, workshopon és külföldi szemináriumon vett részt az elmúlt években.

Hazai direkt marketing rendezvényeken több alkalommal tartott előadást adatbázis-építés témában és vett részt szakmai, illetve adatvédelmi vitafórumokon és kerekasztal beszélgetéseken.

2011 óta saját tulajdonú cégében ügyvezető, melyben marketing információs rendszerek, CRM rendszerek és marketing adatbázis menedzsmenttel foglalkozó alkalmazások fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik.

 Kapcsolódó információ:

E-Mail:daniel.gyorke@rsg-direct.hu

Telefon: +36 (70) 636 8349
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta