Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


MMTE-Magyar Mobilmarketing és Tartalomipari EgyesületAz MMTE megalapításának gondolata 2006-ban az iparágban dolgozó szakemberek fejében fogalmazódott meg. Miután a mobilipar Magyarországon jelentős sikereket ért el, a mobiltelefónia komplex világában sok más szakterülethez hasonlóan önálló életre kelt a mobilmarketing és a mobil tartalomszolgáltatás.

E két szakterület mára önálló iparággá fejlődött, és száz szállal kötődik egymáshoz, így a területen dolgozók úgy gondolták, közös érdekeik, problémáik és az előttük álló feladatok miatt is egyre nagyobb szükségük van a közös stratégiai pillérek lerakásához. Az Egyesület alapítói úgy gondolták: a tisztességes versenyt nem korlátozza, ha a piac szereplői bizonyos kérdésekben megosztják egymással véleményüket, s közös érdekeiket is jobban tudják képviselni ha időről-időre egy asztal mellé ülnek.

 

Célok:


Közös fellépés Magyarországon a mobil marketing-, és tartalom ipar szereplő számára egyetlen szervezet sem biztosít megfelelő érdekképviseletet, fórumot az iparági problémák egyeztetésére, valamint a közösen megfogalmazott célok, vélemények egy emberként való képviseletére. Az MMTE egyik fő célja az iparág résztvevőinek közös fellépésének megvalósítása, segítése.
Tagjaikat belső kommunikációs csatornánkon keresztül naprakész [információk]?kal látják el, melyek segítségével naprakészen követhetik a piaci trendeket, az információkat felhasználhatják fejlesztéseiknél, stratégia alkotásuk során.
Számos iparág rendelkezik a szereplők nagy része által elfogadott etikai normarendszerrel, mely hozzájárul a korrekt verseny, és az egészséges piaci környezet létrehozásához. Az MMTE célja az említett normarendszer kidolgozása, melynek létrehozásában aktív szerepet vállalnak a kisebb-nagyobb piaci szereplők.
Számos olyan szervezet működik Magyarországon, melyekkel együttműködve az MMTE erősíteni tudná a mobil marketing, és tartalom ipari szereplők helyzetét a piacon. Céljuk, hogy a társszervezetekkel együttműködésre lépjenek, és a kölcsönös érdekek mentén képviseljék iparágaikat.
Az MMTE feladatának tekinti, hogy tagjait képviselje az iparág jelentősebb konferenciáin és kiállításain

 

Elérhetőség:

Az egyesület levelezési címe:  Budapest, 1519. PF. 306.

Weboldal: MMTE

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta