Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Peresztegi Zoltán

 

Schibsted Classified Media - alelnök, a nemzetközi menedzsment tagja

 

 

 

peresztegi ZoltánSzakmai előmenetel:

Tanulmányok
A BGF-KKF és a Lincoln University közös programjában szerzett üzleti diplomát, majd a Pécsi Egyetemen tanult tovább.

Szakmai pályafutás
Pályafutását a marketingkommunikáció területén kezdte, nemzetközi reklámügynökségek ([LoweGGK]?, Team, [Publicis]?) ügyfélkapcsolati osztályain, majd tevékenységét a reklámértékesítés és a teljes marketing, valamint [PR]? területére bővítette az HBO magyarországi irodájában.

 

Rövid T-Mobile-os márkastratégiai kitérő után érkezett a Google helyi irodájának élére. 2006 októberétől 2009 végéig a keresőóriás magyarországi vezetője. Első feladatai között a cég magyarországi tevékenységének elindítása, a helyi üzleti terv elkészítése, valamint a partnerkapcsolatok kialakítása voltak a legfontosabbak. 2008 eleje, a Google budapesti irodájának megnyitása után mindezek mellett a magyarországi, valamint a dublini értékesítési csapat tevékenységét is irányította. 2009 decemberében Twitteren jelenti be távozását a Google-től. 

 

2010-től a Schibsted Classified Media Hungary - melynek hazai apróhirdetési site márkája a Jófogás.hu - ügyvezető igazgatója.

2012. májusától a Schibsted Classified Media nemzetközi menedzsmentjének tagja lesz, és (a hazai operatív feladatokat leadva) a Jófogás.hu mellett a belga, a marokkói és a portugál működésért is ő felel, továbbá a nemzetközi stratégiához is hozzájárul.

 

A BGF-KKF rendszeres vendégelőadója, marketingkommunikációs jegyzet társszerzője.


Forrás

http://2008.digitalfestival.hu/eloadokKapcsolódó információ:

Jófogás: www.jofogas.hu

Schibsted Media

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta