Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

 Keresztúri Gergely

Keresztúri Gergely

37 éves, kögazdász.

 Szakmai előmenetel:

Tanulmányok

1997-ben a KVIF kereskedelmi szakának reklám szakirányán, 2001-ben pedig a Pécsi Tudományegyetemen Közgazdaságtumányi Karán szerzett menedzsment diplomát.

 

Szakmai előmenetel

1998-ban elindítója az első hazai online reklámkampánynak. Azóta nemzetközi kommunikációs- (DDB Needham, McCann Erickson) és médiaügynökségeknél (OMD Hungary) dolgozott marketing és online marketing szakértőként. 2000-től a telnet Hungary stratégiai igazgatója, később a red-stars interaktív kommunikációs Rt. alapító-tulajdonos vezérigazgatója. 2005-2006 között a legnagyobb hazai kiadó, a Ringier Kiadó kapcsolati marketing osztályát vezeti. Több online marketingről és keresőmarketingről szóló publikáció szerzője, felsőoktatási intézmények (JATE, BKE, Dunaújvárosi Főiskola) felkért előadója. 2006 végétől a kirowski keresőmarketing üzletágának igazgatója, amely 2007-től - [iProspect Hungary]? néven - az [iProspect]? nemzetközi hálózat részeként működik. 2009 októberétől a kirowskit és az iProspectet tulajdonló [Isobar]? törökországi irodájánál folytatja pályáját.

 

Kapcsolódó információ:

iProspect Hungary: www.iprospect.hu

Isobar: www.isobar.net

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta