Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Maximize Médiaügynökség 2004 februárjában alakult a világ egyik legnagyobb, marketingkommunikációs szolgáltatásokat nyújtó, brit tulajdonú holding, a WPP Group, és magyar szakemberek közös vállalataként, jelenleg mérete alapján már a magyarországi médiaügynökségek top 10-es listájába tartozik. A Maximize ügyvezető igazgatója és résztulajdonosa Kerti Attila, aki 1993 óta médiatervezőként, majd 1997-től médiaigazgatóként, 2000-től 2002-ig pedig cégvezetőként az akkor piacvezető médiaügynökség, az [OMD]? csapatát erősítette és vezette.Tevékenység:

A Maximize Médiaügynökség profilja, hogy médiastratégiát készít, médiatervezést és vásárlást végez kis, közepes és nagy magyarországi hirdetőknek.  Legnagyobb aktív ügyfeleink: [CIB Bank]?, [Viasat3]?, [Wizz Air]? légitársaság, [Generali]?, [National Geographic Channel]?, [Sodexo]?, [Gyermely]? Zrt, [Maresi]?, [Twinings]?, [Syngenta]?, [Studio Moderna]?, AL Holding, [Parmalat]?, [Trilak]?, [Twinner]?, stb.  A Maximize házon belüli tervezési és vásárlási tevékenysége felöleli az ATL média minden területét, a csapat széles körű, nemzetközi ügynökségeknél szerzett tapasztalatokkal rendelkezik az alábbi területeken: [televízió]?, sajtó, [rádió]?, [közterület]?, internet, [mozi]?.Egyéb adatok:

Elérhetőség

 

Maximize Médiaügynökség Kft.

Budapest 1037

Lajos u. 80.

 

Telefon: 430-2440

Fax: 430-2445

Email: info@maximize.hu

http://www.maximize.hu
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta