Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Paul Garrison a CEU Üzleti Iskolájában oktat marketinget, korábban pedig dékáni pozíciót töltött be az egyetemen. Szívesen látott vendégelőadó Európa és az USA legjobb iskoláiban.Paul GarrisonSzakmai előmenetel:

Garrison 25 éve dolgozik a marketing szakmában. Pályafutását a Procter & Gamble-nél kezdte, majd a Coca-Cola-nál folytatta először az USA-ban, majd Európában, a közép-kelet európai részleg marketing igazgatójaként. Jelenleg a magyar központ ügyvezető igazgatója. Tíz évvel ezelőtt elindította saját reklámügynökségét az USA-ban, és budapesti központtal megalapította Garrison Group nevű stratégiai tanácsadó cégét. A Garrison Group az egész régióban érdekeltté tette magát. Olyan ügyfelekkel dolgozik, mint az [IKEA]?, a Sony PlayStation, a Telenor, az AVON, a Reiffeisen Bank, a Bayer, és természetesen a Coca-Cola.Egyéb tudnivalók:

Számos marketing-vonatkozású cikket publikált az USA és Európa vezető üzleti magazinjaiban. Ezen felül két történelmi könyvet írt Kelet-Közép Európáról (Betonszobrok, A Távolság), marketing könyvének (Exponenciális Marketing) pedig 2009 őszén jelent meg a második kiadása.
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta