Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Pulse 360 a - Kanoodle keresőcég és tartalom-alapú [szponzorált link]? szolgáltató alapjain kifejlődött - Seevast Corp. nevű online marketing szolgálatásokat nyújtó holding 100 %-os leányvállalata. 2006-ban jött létre a Kanoodle cég átnevezésével, egyidejűleg a Seevast anyavállalat megalapításával. A Kanoodle brand továbbra is megmaradt, immár csak keresőhirdetéseket nyújtó márkaként, ezzel szétválasztva a más hirdetői környezetet jelentő kulcsszó-alapú reklámozást a weboldalak tartalma alapján targetált hirdetéstől, amely a Pulse 360 profilja lett.

(A Seevast harmadik márkája, a [SyndiGO]? online kiadók ([publisher]?ek) számára épít ki és üzemeltet személyre szabható vertikális - vagyis különböző tartalmak szerint csoportosítható - ad network-öket.)

 

CEO: Jaan Janes (aki ezt megelőzően az [AOL]?-nél dolgozott sales területen).

 

Pulse 360 logó

 

 

 Tevékenység:

Imidzs-megjelenésekkel kiegészíthető szponzorált linkeket nyújtó ad network, melynek ismertebb tagjai az MSNBC, a Weather.com, a USAToday.com, a Newsweek.com, a CBS Television Stations vagy például a Comcast.net. Az ezeken az oldalakon megjelenő, tartalom alapon célzott reklámok CPM, CPC vagy CPA (cost-per-acquisition) árazási modellben vásárolhatóak meg. Ennek megfelelően a hirdetésmegjelenítő oldalak vagy, mint ad network-tagok vagy pedig, mint affiliate partnerek csatlakoznak hozzájuk.

A comScore adatai szerint 2010 áprilisában 133 millió egyedi látogató-számot értek el.

 

A reklámok célzása elsődlegesen közönség- (audience) és tartalom (content) alapon zajlik, ellentétben sok versenytársával, akik kulcsszó alapon targetálnak. Ezáltal olyan, amúgy nehezebben pénzt termelő felületeknek is érdemes lehet csatlakozni a hirdetésmegjelenítő site-okhoz, mint például a nyitóoldalak vagy rovatok kezdőoldalai.

 

 

A hirdetések fajtája és technológiai megjelenítései a következők:

- kizárólag szöveges CPC hirdetések tartalomoldalakon állandó beépítésű reklámhelyen

- imidzs elemmel kiegészített CPC hirdetések rotálódó display banner felületeken

- szöveges RSS-hirdetések

- szöveges videó [overlay]? megjelenések

- szöveges, hírlevél-beli megjelenések

- az [affiliate network]?ben CPA alapon vásárolt hirdetéseknél: 300x250 (rectangle), 728x90 (leaderboard) és 160x600 (skyscraper) méretű [IAB]? sztenderd web bannerméretek, e-mail és keresőforgalom.

A Pulse 360 reklámmegjelenítő- és mérőkódja vagy a website-ba beépíthető, vagy a publisher által használt reklámszerverbe fűzhető be.

 

 

Kapcsolódó link:

www.pulse360.com

Anyavállalat weboldala: www.seevast.com

SyndiGO Networks: www.syndigonetworks.com

Kanoodle keresőmarketing szolgáltatás: www.kanoodle.com

 

 


 

 

 

 

 

 


A szócikkhez társított címkék:
ad network , affiliatePatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta