Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Györke Orsolya Györke Orsolya - T-systems kommunikációs igazgatója

[Kommunikációs igazgató]?, T-systemsSzakmai előmenetel:

Györke Orsolya (35) marketing szakközgazdász szakemberként közel 15 éve tevékenykedik kommunikációs területen. Szakmai karrierjét a Porsche Hungarianál kezdte, ahol majdnem 10 évig felelt a SEAT márka magyarországi imidzséért. Ezt követően a General Motors közép és kelet európai régióközpontjában dolgozott, ahol 2003-óta a GM-Daewoo márka közép-kelet-európai kommunikációs stratégiájának meghatározásért majd a Chevrolet márka kelet-európai piaci bevezetésért felelt.


2005. januárjában csatlakozott az Axelero Internet Magyarország Rt-hez  kommunikációs igazgatóként. Nevéhez olyan projektek fűződnek, mint az Axelero-T-Online márkaváltás kommunikációjának irányítása, az új márka [pozicionálás]?a, bevezetése a magyar piacra.

Az általa vezetett csapat aktív piacépítő kommunikációs tevékenysége nagyban hozzájárult a szélessávú internet magyarországi terjedéséhez. Részt vett a T-Home TV, a piacvezető IPTV magyarországi bevezetésében, melyet a "Kezdődik..." kommunikációs kampány tett ismertté.

 

Györke Orsolya 2008 január 1-től új pozíciójában a T-Systems kommunikációs vezetőjeként a Magyar Telekom újjá alakult, üzleti ügyfeleknek integrált telekommunikációs és informatikai megoldásokat kínáló üzletágának kommunikációját irányítja.

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta