Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Nagy Bálint

 

Nagy BálintSzakmai előmenetel:

1985-ben végzett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. Azóta a marketing és kommunikációs szakmában tevékenykedik. 1985-től hat éven át a MALÉV-nél dolgozott. Maléves pályafutása utolsó két esztendejében a vállalat arculatváltási, [márkaépítés]?i programjának vezetője volt.

 

1991-ben a BBDO Budapest ügyvezető igazgatójaként ismertette meg a magyar piacot többek közt a Douwe Egberts, Pizza Hut és Wrigley's márkákkal, továbbá a DELTA légitársaság nevével.

1992 februárjától az IBM Magyarország marketingkommunikációs igazgatója lett. 1995 szeptemberétől a MATÁV Public Relations igazgatójává nevezték ki. Itt több, mint 11 évet töltött, 2002-től a Matáv Csoport, majd a magyarországi [T-Csoport]? [kommunikációs igazgató]?ja 2006. december 31-ig.

 

2002-től- 2006-ig az Axelero, majd T-Online Zrt. Igazgatósági tagja. 1994-óta az International Business School marketing- kommunikáció szakos vezető tanára. 2006 végétől a Magyar Reklámszövetség elnöke.

 

2008 elejétől a Vodafone vállalati kommunikációs igazgatója.

 


 

 Kapcsolódó információ:

www.mrsz.hu

HirdetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta