Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Forward Digital Works online specialista reklámügynökséget magyar magánszemélyek hozták létre azzal a céllal, hogy haladó online megoldásokkal támogassa a piaci szereplőket stratégiai céljaik elérésében.

 Tevékenység:

A vállalat tevékenységi körébe tartozik többek között az online és mobilmédiás kreatívok megalkotása, a digitális médiatervezés és médiavásárlás, valamint átfogó promóciós illetve [márkaépítés]?i kampányok lebonyolítása és ennek részeként a stratégia tanácsadás és arculattervezés.


 Egyéb adatok:

Referenciái közöttt szerepel többek közt a UPC Magyarország, melynek teljes online média és kreatívmegjelenését a Forward Digital intézte 2006 és 2008 között; illetve 2011-ig a UPC Business. A cég nevéhez fűződött például a Unilever szívbarátmunkahely.hu [website]? elkészítése, valamint a Nissan egyes közép-kelet-európai hirdetései. A korábbi megbízók között online médiumok is szerepeltek: mint a Zoom.hu hírportál - akinek a piaci bevezetőkampányát a Forward Digital Works készítette - vagy például a Holtzbrinck médiacsoporthoz tartozó Randivonal.hu is.

Jelenlegi megrendelő partnerei (2012): Nestlé Hungária, SPAR Magyarország, Camping sajt (ERU Hungária).

 

Szakmai elismerés:

[EFFIE]? ezüst award 2007, Telekommunikáció kategória

Ringier Népszabadság Awards 2008: Az év online megjelenése

[EFFIE]? ezüst award 2009, Telekommunikáció kategória

 

Kapcsolódó link:

http://www.forwarddigital.hu
 


A szócikkhez társított címkék:
digitális marketing , online reklámügynökség , reklámügynökségPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta